• Substraatin voi käyttää moneen kertaan. Jälkeenpäin sitä voi käyttää parantamaan ruukutusmultaseosta.
  • Se säästää ympäristöä ja täyttää tiukat R.H.P.-vaatimukset.
  • CANNA Coco Slabs on orgaaninen valmiste, jolla on yhtenäinen rakenne, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita, vahingollisia viruksia eikä maaperän tauteja.
  • Päinvastoin kuin kookoskuiduissa, joita myös käytetään kasvinviljelyssä, CANNA Coco Slabs -levyissä ei ole kuituja vaan ne muodostuvat hienoista lastuista. Tämä parantaa laatua ja satoisuutta.
  • CANNA Coco Slabs sisältää monisyisen vesi/ilma-sekoituksen, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet lähes kaikissa kasvatusmenetelmissä.

  CANNA Coco Slabs sisältää saman kookosvalmisteen kuin CANNA Coco Professional Plus!

  CANNA COCO Slabs on mainio viljelyalusta, se tarjoaa monia etuja niin puutarhurille kuin hänen kasveilleenkin. CANNA COCO on Intiassa kasvaneista kookospähkinöistä valmistettu 100-prosenttinen luonnontuote. Valmistusprosessi käsittää jatkuvan laatuseurannan, minkä ansiosta saat korkealaatuisen valmisteen.

  Ohjeita käyttäjälle

  Käytä päivässä n. 5 litraa CANNA COCO -lannoiteliuosta per m2 (täysikasvuisille kasveille). Käytä isoille kasveille vähintään 5 litraa. Suuressa ruukussa juuriympäristö on stabiilimpi. Huolehdi riittävästä vedenpoistosta ruukuissa. Voit laittaa ohuen kerroksen CANNA Aqua Clay Pebbles-savirakeita ruukun pohjalle, mikä parantaa vedenpoistoa.

  CANNA Coco Slabs on korkealaatuinen valmiste, joka täyttää tiukimmatkin RHP (kaupallisen ruukutusmullan sääntely) -standardit. Aloitusmateriaalina se on aivan ylivoimainen, ja sen rakenne ja puhtaus tekevät siitä erinomaisen substraatin. CANNA COCO koostuu 45-prosenttisesti selluloosasta, mikä antaa sille pitkäkestoiset rakenteelliset ominaisuudet. Vesi/ilma-yhdistelmä sisältää 73 % vettä ja 23 % ilmaa. Kookospähkinärouhe on lisäksi etukäteen puskuroitu erityismenettelyn mukaisesti. Tämä on välttämätöntä optimaalisten kasvuolosuhteiden saavuttamiseksi, näin kasvisi kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

  Käytä CANNA Coco Slabs -levyjä oikean lannoitteen kanssa, silloin investoit laatuun ja varmuuteen!

  • Muovipakkaus voidaan uudelleenkierrättää.
  • CANNA COCO on 100-prosenttisesti kookospähkinärouheesta valmistettu luonnontuote.
  • Pakkauskoko: 12 L
  Additional info

  Lisätietoja

  Image
  CANNA Coco Slabs
  Saatavana
  1 Meter
  Sertifikaatit
  Image
  Product info