Product info

Miksi käyttää CANNA AQUA?

Hydroponisessa järjestelmässä viljeleville paras valinta on CANNA AQUA. CANNA AQUA -valmistesarjaan kuuluvat CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteet sekä CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet.

CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteet ovat aivan ainutlaatuisia kaikkiin muihin saatavilla oleviin lannoitteisiin verrattuina. Edut, jotka CANNA AQUA -ravinteet tarjoavat:

  • Ravinteiden tarkka seuranta tarkoittaa runsaita satoja
  • Käyttäjäystävällinen, pH:ta ei tarvitse säätää

Tuotelinja UKK

Käytän kiertojärjestelmää. Kumpi sopii minulle paremmin, HYDRO vai AQUA?

CANNA AQUA on kehitetty nimenomaan kiertojärjestelmille. CANNA HYDRO on tarkoitettu erityisesti järjestelmälle, jossa ravinnevettä ei uudelleenkierrätetä. Älä sekoita näitä kahta!

Älä laita kaikkea yhden kortin varaan

Ravinneliuosta voidaan toimittaa kasveille kahdella pumpulla, näin voidaan varmistaa, että ne eivät jää kuiviksi, jos toinen pumpuista menee epäkuntoon.

Ilma ja pH

Jos ravinnesäiliössäsi on ilmapumppu, ota huomioon, että se voi nostaa säiliön pH-tasoa.

Juurten kasvu

Seuraa juuria tarkasti. Muutoin ne kasvavat vedenpoistoaukkojen sisään. Tällöin poistoaukot tukkeutuvat ja järjestelmän kierto pysähtyy.

Pidä ravinteet valolta suojassa

Valo hajottaa rautakelaatit! Tämän vuoksi on hyvin tärkeää varmistaa, että UV-valo ei osu ravinneliuokseen. Valo myös aiheuttaa ravinneliuoksessa levänkasvua, mikä voi johtaa tukoksiin. Lisäksi levä voi kuluttaa ravintoaineita ja aiheuttaa siten puutostiloja.

Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

Ravinteiden sekoittaminen

Ravinnesäiliön mittaaminen tapahtuu seuraavasti: ota EC lähtöpisteeksi, mittaa se ja määritä ohjeissa näytettyjen arvojen perusteella, pitääkö sen olla korkeampi vai matalampi. Säädä pH tarvittaessa vasta tämän jälkeen valmisteita pH- tai pH+ käyttämällä. Pyri saamaan ravinneliuoksen pH-arvo oikeaksi heti ensi yrityksellä.

CANNAZYM ja Clay Pebbles

CANNAZYM pidentää savirakeiden ja muiden viljelyalustojen käyttöikää, koska se hajottaa kuolleet juuret.

Huuhtele savirakeet

Savirakeet voivat olla hyvin suolapitoisia. Vedellä huuhtelemalla vahingollisen suolan saa pestyä pois. Tästä on vielä se lisäetu, että pölyhiukkaset, jotka mahdollisesti olisivat voineet aiheuttaa tukoksia, huuhtoutuvat samalla pois.

Luo viljelyaikataulusi
Grow Guide