CANNA tuottaa ravinteita ja kasvuliuoksia nopeasti kasvavien kasvien viljelyyn. Tämän 90-luvun alussa perustetun yhtiön tuotteet on aivan alusta lähtien aina tieteellisesti testattu ennen markkinoille saattamistaan. Sen perustajat olivat tehneet uraauurtavaa tieteellistä kasvitutkimusta jo ennen kuin perustivat yhtiön.

CANNA:lla on oma täydellinen tuotantoketjunsa. Tuotantoprosessi alkaa kehittämis- ja tutkimustyöstä, joka markkinoinnin ja myynnin kautta konkretisoituu ainutlaatuisina ympäristöystävällisinä tuotteina. CANNA:lla on myös oma logistiikkaosastonsa, ja tietysti laboratorio. Siellä työstään innostuneet tutkijat selvittävät luonnon vielä kätkemiä salaisuuksia. Kasveihin kohdistuva intohimo näkyy laadukkaissa CANNA-valmisteissa. Jokaisen valmisteen markkinoille saattamista edeltää vuosien intensiivinen tutkimustyö.

Laatu puhuu puolestaan

CANNA on palkittu ainutlaatuisista valmisteistaan ensipalkinnolla Hollannin arvostetuilla, hydroponi- ja ruukutusmultaviljelijöiden vuosittaisilla messuilla.

Olemme hollantilaisia asiantuntijoita ja johtavia, kansainvälisesti tunnustettuja toimijoita älykkään, suosikkikasviesi kookosruukku-, hydroponi- ja ruukutusmultaviljelyyn kehitetyn kasviteknologian alalla.

Kysymys on terveen järjen käytöstä ja asialle omistautumisesta. Yhtiömme perustaja on etsinyt planeetaltamme vuodesta 1979 lähtien aktiivisia taimia ja mineraaleja, joilla kasvien terveyttä ja hyvinvointia voidaan edistää. Monivuotinen kokemus, synnynnäinen innostus ja uusinta teknologiaa hyödyntävä kasvitutkimus ovat yhdessä tuottaneet tehokkaita toimintamalleja, joiden avulla jokainen, kokematonkin viljelijä, yltää hämmästyttäviin tuloksiin! Huippututkimuksemme tulokset, ravitsemukselliset viljelytuotteet, ovat puhtaita, yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä.

Jokainen CANNA-tuote on huolella kehitetty auttamaan parhaan mahdollisen sadon tuottamisessa yhdessä spesifisen kasvuliuoksen ja viljelymenetelmän kanssa käytettäessä. Salaisuus älykkäiden CANNA-tuotteiden takana on kaikkiin kasvuliuoksiin ja lannoiteyhdisteisiin lisätty huolellisesti tasapainotettu, parhaista pää- ja hivenravinteista tehty seos.

CANNA-tuotteita saa kaikkialla Euroopassa, Australiassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Viljelijät kaikkialla maailmassa ovat valinneet meidät kasviteknologian alan ykkösbrändiksi. Laatu puhuu puolestaan!

'Vaatimattomuus on hyve'

Tämä sanonta kuvaa hyvin toimintafilosofiaamme. Vaikka tuotteen markkinoille laskeminen ylettömän mainosrummutuksen saattelemana tuntuukin tällä hetkellä olevan normi, se ei ole meidän toimintatapamme. Annamme mieluummin tuotteidemme puhua puolestaan. Se, että neljäntoista maan ammattiviljelijät vannovat CANNA:n nimeen ja että 95 % alan myymälöistä myy tuotteitamme on mielestämme riittävä todiste toimintamallimme toimivuudesta.

Ammattimaisuus

Ryhmähenki ja rakkaus kasveihin ovat CANNA:n liiketoimintafilosofiassa keskeisiä elementtejä, mutta on muitakin. CANNA on paljon muutakin kuin pelkkä lannoitteiden tuottaja. Ainutlaatuista toimintamallissamme on, että hoidamme itse koko tuotantoprosessin. Kehitys- ja tutkimustyömme tulokset konkretisoituvat ainutlaatuisessa, ympäristöä säästävässä tuotantolinjassamme tuotteiksi, jotka toimitamme ilman viivytyksiä. Ravinteiden tuottajista vain CANNA:lla on oma laboratorionsa ja omat koeviljelmänsä, joissa omien erityisalojensa tutkijat päivittäin selvittävät luonnon vielä kätkemiä salaisuuksia. Ajattelemme, että vain huolehtimalla itse niin monista tekijöistä kuin mahdollista, voimme tarjota tuotteen, joka on aina korkealaatuinen.

Huolellinen eteneminen

Kokemuksemme perustuu vuosikymmenien mittaiseen, jatkuvasti kasvavaan ja tiivistyvään yhteistyöhön alan muiden pioneerien kanssa. Näin hankittu kokemus on tuonut CANNA:lle valtavan tietoreservin, jota muutoin ei olisi ollut mahdollista koota. Tämä ainutlaatuinen ammatillisen tietämyksen ja innostuksen kombinaatio on johtanut, seitsemän vuoden aikana, erittäin korkealaatuisiin tuotesarjoihin. Yhtään CANNA-valmistetta ei ole saatettu markkinoille suin päin, kiireessä, ilman edeltävää perusteellista tutkimustyötä. Päästämme tuotteen markkinoille vasta kun voimme olla 100-prosenttisesti varmoja, että sen teho on optimaalinen.

Mutta meille sekään ei vielä riitä. Voidaksemme olla täysin varmoja, että mitään epämiellyttäviä yllätyksiä ei tule, haluamme myös tietää, miksi jokin toimii. Teemme lisäksi ensin eri maissa viljelijöiden keskuudessa laajan tutkimuksen selvittääksemme kaikki mahdolliset olosuhteet. Tämän vuoksi emme koskaan laske tuotettamme myyntiin liian hätäisesti.
Tänä päivänä markkinoillelaskemiset tuntuvat kaikki liian usein johtavan lyhytkestoiseen tehomarkkinointiin.

About us

Ammattilaisille tehty

Uskomme todellisten asiantuntijoiden osaavan arvostaa ammatillista lähestymistapaamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että ammattimaisesti viljelevät suhtautuvat uuden valmisteen kehittämiseen yhtä ammattimaisen vakavasti. Uuden valmisteen kehittämisprosessia ei saateta loppuun parissa viikossa.

CANNA:lle tutkimustyö on ensiarvoisen tärkeää. Loppukäyttäjälle sillä on kauaskantavat seuraukset. Sen vuoksi teemme uuden valmisteen eteen kehittämistyötä niin pitkään kuin tarpeellista, keskimäärin kahden vuoden ajan. Koko tämän ajan korkeasti koulutetut asiantuntijamme paneutuvat väsymättä uuden valmisteen kaikkiin ominaisuuksiin. Koska annamme tälle niin suuren painon, tarkoittaa, että voimme seistä täysin valmisteidemme takana. Kaikki ei kuitenkaan pääty siihen, kun asiakas on ostanut valmisteen.

Myynnin jälkeiset palvelut ovat meille itsestään selvä osa liiketoimintaa. Olemme jälleenmyyjäverkostomme kautta loppuasiakkaisiin tiiviisti yhteydessä ja suhtaudumme kaikkiin mahdollisesti ilmeneviin ongelmiin erittäin vakavasti.
Kentältä tuleva palaute on tutkimustyömme kannalta muutakin kuin vain tervetullut lisä. Suurinta tyydytystä työllemme antavat tyytyväisen asiakkaan onnistuneet tulokset.

Uranuurtajat

CANNA-yhtiön perustajat eivät aikoinaan olleet tyytyväisiä saatavilla olevaan erittäin rajalliseen lannoitevalikoimaan. Joten he kehittivät ravinteen, josta tuli nopeasti menestys ja josta liikkeenomistaja huomautti, että hänelle annetussa mineraalivillassa kasvaneiden viljelmien laatu oli tällä tavalla toimien dramaattisesti parantunut. Saadut tulokset olivat niin myönteisiä, että CANNA-esikoiset, kaksoset CANNA Vega ja CANNA Flores (joita nyt myydään tuotenimellä CANNA Hydro Vega/Flores), siirtyivät nopeasti tuotantoon.

Tämä merkitsi käynnistymishetkeä liiketoiminnalle, joka vain muutamassa vuodessa kehitti kaikkein innovatiivisimmat ja luotettavimmat viljelmillä käytettävät vakiot. Tämä innovatiivinen lähestymistapa osoitti toimivuutensa myös muualla kuin pelkästään konkreettisten valmisteiden tuotannossa. Tätä kaikkea tarkemminkin tarkasteltuna vaikuttaa siltä, että CANNA täyttää uraauurtavan tehtävänsä. Eräs tuloksista on ravinteiden yleisesti käytettävä vakio seossuhde 1:250, jonka CANNA otti käyttöön.