Product info

Miksi käyttää CANNA HYDRO?

CANNA HYDRO on paras ravitsemus, kun viljellään inertissä substraatissa kuten vuorivillassa. Sitä käytetään erityisesti 'run-to-waste'-järjestelmissä; näissä järjestelmissä ravinnevesi johdetaan pois, tai ns. avoimissa hydroponisissa järjestelmissä.

  • CANNA HYDRO mahdollistaa tarkan kasvun
  • HYDRO-ravitsemuksen mukana ei tule vahingollisia painolastiaineita
  • CANNA HYDRO on saatavissa sekä kovalle että pehmeälle vedelle.

Tuotelinja UKK

Käytän kiertojärjestelmää. Kumpi sopii minulle paremmin, HYDRO vai AQUA?

CANNA AQUA on kehitetty nimenomaan kiertojärjestelmille. CANNA HYDRO on tarkoitettu erityisesti järjestelmälle, jossa ravinnevettä ei uudelleenkierrätetä. Älä sekoita näitä kahta!

Kastele vuorivilla läpimäräksi ennen käyttöä

Älä koskaan käytä käsittelemätöntä vuorivillaa! pH on liian korkea. Kastele vuorivilla aina läpimäräksi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kastele vedellä tai ravinnesekoituksella, jonka pH on säädetty lukemaan 5 ja jonka EC on n. 1,3. Sen lisäksi, että esikastelulla säädetään oikea pH ja EC, sillä myös varmistetaan ravinneliuoksen tasainen leviäminen vuorivillalevyn läpi

Pidä ravinteet valolta suojassa

Valo hajottaa rautakelaatit! Tämän vuoksi on hyvin tärkeää varmistaa, että UV-valo ei osu ravinneliuokseen. Valo myös aiheuttaa ravinneliuoksessa levänkasvua, mikä voi johtaa tukoksiin. Lisäksi levä voi kuluttaa ravintoaineita ja aiheuttaa siten puutostiloja.

Pidä levyt vaakatasossa

Varmista, että vuorivillalevyt ovat vaakatasossa. Jos ne eivät ole täysin vaakatasossa, kosteus valuu levyn toiseen päähän. Tällöin toiset kasveista kuivuvat, toiset vettyvät.

EC:n mittaaminen

Älä mittaa säännöllisesti pelkästään lannoite- ja poistoveden EC:tä, muista mitata myös substraatin EC.

Hydro A ja B

CANNA Hydro A ja B -valmisteet on helppo erottaa toisistaan, koska A-pullon sisältö on värillinen ja B-pullon sisältö väritön.

RHIZOTONIC ja pH

Jos käytössäsi on CANNA RHIZOTONIC, lisää sitä ravinneveteen aina ennen kuin säädät pH:n; CANNA RHIZOTONIC on luonnollinen pH plus -valmiste.

Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

Ravinteiden sekoittaminen

Ravinnesäiliön mittaaminen tapahtuu seuraavasti: ota EC lähtöpisteeksi, mittaa se ja määritä ohjeissa näytettyjen arvojen perusteella, pitääkö sen olla korkeampi vai matalampi. Säädä pH tarvittaessa vasta tämän jälkeen valmisteita pH- tai pH+ käyttämällä. Pyri saamaan ravinneliuoksen pH-arvo oikeaksi heti ensi yrityksellä.

CANNAZYM ja Clay Pebbles

CANNAZYM pidentää savirakeiden ja muiden viljelyalustojen käyttöikää, koska se hajottaa kuolleet juuret.

Luo viljelyaikataulusi
Grow Guide