Product info

Miksi käyttää CANNA COCO?

Kookosalustassa viljeleville paras valinta on CANNA COCO. Se on pitkälle kehitetty korkealaatuisten kookossubstraattien ja parhaan tuloksen takaavien lannoitteiden yhdistelmä. Edut, jotka CANNA COCO tarjoaa:

  • CANNA COCO stimuloi juurten kehittymistä
  • Ekoystävällinen
  • Vaivatonta viljelyä
  • CANNA COCO varastoi vettä ja ravinteita

Tuotelinja UKK

Isokokoiset kasvit

Älä laita liikaa kasveja neliömetrille; CANNA Coco saa yleensä kasvit kasvamaan isommiksi, jolloin ne tarvitsevat tilaa enemmän, kuin esim. vuorivillassa tai ruukutusmullassa.

Pidä ravinteet valolta suojassa

Valo hajottaa rautakelaatit! Tämän vuoksi on hyvin tärkeää varmistaa, että UV-valo ei osu ravinneliuokseen. Valo myös aiheuttaa ravinneliuoksessa levänkasvua, mikä voi johtaa tukoksiin. Lisäksi levä voi kuluttaa ravintoaineita ja aiheuttaa siten puutostiloja.

COGr

Jos viljelet taimikennostoissa suljettavassa vedenpoistojärjestelmässä, aloita tekemällä vedenpoistoa varten viiltoja, käännä sitten COGr ympäri ja täytä kasviastia puskurointiliuoksella.

Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

Ravinteiden sekoittaminen

Ravinnesäiliön mittaaminen tapahtuu seuraavasti: ota EC lähtöpisteeksi, mittaa se ja määritä ohjeissa näytettyjen arvojen perusteella, pitääkö sen olla korkeampi vai matalampi. Säädä pH tarvittaessa vasta tämän jälkeen valmisteita pH- tai pH+ käyttämällä. Pyri saamaan ravinneliuoksen pH-arvo oikeaksi heti ensi yrityksellä.

Kastelu Coco

Kun käytössä on CANNA Coco, istutuksia ei tarvitse kastella etukäteen. Suositeltavaa on kostuttaa kookos ravinneliuosta (2 ml CANNA Coco A & 2 ml de Coco B/litra; pH 5,2–6,2) tihkuttamalla, kunnes valuminen alkaa näkyä. Kookoksessa on nyt tarpeeksi ravinteita ja vettä pariksi päiväksi. Tämän lisäksi oikea lämpötila (20–25 °C) ja korkea ilmankosteus takaavat optimaalisen alun.

Luo viljelyaikataulusi
Grow Guide