CANNA Aqua Clay Pebbles on valmistettu savityypeistä, joilla on matala liukoisen suolan pitoisuus. Tästä syystä ne sopivat erityisen hyvin suljetuissa hydroponisissa järjestelmissä viljelyyn.

  Edut, jotka CANNA Aqua Clay Pebbles tarjoaa

  • CANNA Aqua Clay Pebbles ont huokoinen ja ilmava, minkä ansiosta juurista tulee vahvoja, jolloin ne tarttuvat hyvin kiinni substraattiin. Vahvat juuret merkitsevät runsaita satoja.
  • Aqua Clay Pebbles -savirakeet ovat epäorgaanisia, niillä on neutraali pH-arvo, niissä ei ole sieniä eivätkä ne lahota.

  CANNA Aqua Clay Pebbles tarjoaa perustan optimaaliselle kasvulle ja kukinnalle. Paras sato saadaan, kun sitä käytetään yhdessä CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteiden kanssa.

  Huuhtele Aqua Clay Pebbles -savirakeet ensin vedessä, mikä poistaa kaikki irtonaiset hiukkaset ja estää tukosesiintymät järjestelmässä.

  Aqua Clay Pebbles sopii myös käytettäväksi vedenpoiston parantamiseksi ruukutusmultaseoksissa. Laita tätä varten ensin Aqua Clay Pebbles -savirakeita ruukun pohjalle 4 cm paksuksi kerrokseksi, ennen kompostimultaa.

  • Muovipakkaus voidaan uudelleenkierrättää
  • Pakkauskoot: 20 L tai 45 L
  Additional info

  Lisätietoja

  Image
  CANNA Aqua Clay Pebbles
  Saatavana
  50L
  Image
  Product info