Product info

Miksi käyttää CANNA TERRA?

CANNA TERRA on kehitetty nimenomaan turvepohjaisissa ruukutusmultaseoksissa viljelyyn. Edut, jotka CANNA TERRA tarjoaa:

  • Runsaat sadot
  • Helppo käyttää, ihanteellinen kokemattomalle viljelijälle
  • TERRA-ravinteet imeytyvät nopeasti
  • Parempi kasvu ja kukinta

Tuotelinja UKK

Ruukutusmultaseo

Onko ongelmasi se, että ruukutusmultaseos tiivistyy ja imee sen jälkeen vettä huonosti? Tästä ongelmasta pääset, kun sekoitat COCO-valmistetta ruukutusmultaseokseen, jolloin se imee taas helposti vettä.

Lämpötila ja pH

Jotta kasvien juuret kehittyisivät hyvin, ravinneveden lämpötilan pitää olla 18–22 °C. Jos se on alle 15 °C, juurten imukapasiteetti heikkenee nopeasti, mistä on seurauksena pienempi sato. Jos ravinneliuokseen sekoitetaan kylmää vettä, pH nousee vettä lämmitettäessä. Tällöin korkea pH voidaan välttää säätämällä pH alussa hieman matalammaksi.

CANNA-ruukutusmultaseokset

Mitä enemmän ravinteita on etukäteen lisätty ruukutusmultaseokseen, sitä vaikeampaa pistokkaiden on juurtua. Tämä ongelma voidaan välttää käyttämällä CANNA-ruukutusmultaseoksia.

Pidä ravinteet valolta suojassa

Valo hajottaa rautakelaatit! Tämän vuoksi on hyvin tärkeää varmistaa, että UV-valo ei osu ravinneliuokseen. Valo myös aiheuttaa ravinneliuoksessa levänkasvua, mikä voi johtaa tukoksiin. Lisäksi levä voi kuluttaa ravintoaineita ja aiheuttaa siten puutostiloja.

EC

Hyvin korkeat EC-arvot lisäävät palamisen mahdollisuutta, erityisesti tämä koskee suoraan lampun alla olevia kasveja. Palamisriskin pienentämiseksi ruukutusmulta voidaan huuhdella CANNAZYM- valmisteella.

CANNA Terra Flores

Siirry CANNA Terra Vega-valmisteesta CANNA Terra Flores -valmisteeseen siinä vaiheessa, kun kukat alkavat kehittyä. Normaalisti tämä tapahtuu sen jälkeen, kun kasveja on valaistu 12 tuntia per päivä, 1–3 viikon ajan.

Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

Ravinteiden sekoittaminen

Ravinnesäiliön mittaaminen tapahtuu seuraavasti: ota EC lähtöpisteeksi, mittaa se ja määritä ohjeissa näytettyjen arvojen perusteella, pitääkö sen olla korkeampi vai matalampi. Säädä pH tarvittaessa vasta tämän jälkeen valmisteita pH- tai pH+ käyttämällä. Pyri saamaan ravinneliuoksen pH-arvo oikeaksi heti ensi yrityksellä.

CANNAZYM:n lisääminen istutusalustaan

CANNAZYM-valmistetta voidaan antaa jatkuvasti, helpoiten se tapahtuu sekoittamalla valmistetta lannoitteen kanssa suhteessa 2,5 ml/litra; 1:400, tai sitä voidaan antaa kerran viikossa suhteessa 10 ml/litra; 1:100. Mahdollinen vaihtoehto on lisätä CANNAZYM-valmistetta ravinnesäiliöön sen ollessa ainoastaan 25-prosenttisesti täynnä, suhteessa10 ml/litra; 1:100. CANNAZYM tekee ruukutusmultaseoksesta myös soveliaamman uudelleenkäytettäväksi.

Luo viljelyaikataulusi
Grow Guide