• CANNA Coco Natural on vain erittäin vähäisessä määrin puskuroitu orgaaninen valmiste, jossa ei ole viruksia eikä maaperän tauteja.
  • CANNA Coco Natural käsittää erinomaisen vesi/ilma-järjestelmän, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet tälle viljelymenetelmälle.
  • CANNA Coco Natural on mahdollista käyttää useaan kertaan.

  CANNA Coco Natural = laatu

  CANNA Coco Natural valmistetaan samalla tavalla kuin CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural sisältää 100-prosenttisesti kookoslastuja, joita saadaan Intiassa kookospähkinöiden käsittelyn yhteydessä. Valmistusprosessiin kohdistuu tiukka laatukontrolli, joten voimme taata tämän valmisteen laadun.

  Puskuroinnin vähentäminen merkitsee tiukempaa seurantaa

  CANNA Coco Natural -alustan puskurointi ei ole niin voimallista kuin CANNA Coco Professional Plus -alustalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vaikuttaa enemmän puskurointiprosessiin ja sitä kautta kasvin kasvuun ja kukintaan. Jos haluat puskuroida tämän kookoksen etukäteen samalle tasolle toisen version kanssa, katso silloin CANNA COGr Buffer Agent.

  Kevyen puskuroinnin ja myös vähäisen esikostutuksen vuoksi tämä valmiste on paljon köykäisempi. Tämä merkitsee sitä, että pussissa on vähemmän vettä. Tämä valmiste painaa 11–12 kiloa ja on sen vuoksi kevyt kantaa. Annat sen vain liota vedessä hieman pitemmän aikaa.

  Kaiken kaikkiaan tämä on hyvin luotettava valmiste. Melkein yhtä helppo käyttää kuin CANNA Coco Professional Plus. Voit itse valita kumpaa haluat käyttää!

  CANNA Coco Natural on laatuvalmiste, joka täyttää kasvinviljelyn tiukat standardit. Käytettävien raaka-aineiden puhtaudellaan se erottuu edukseen muista kookospohjaisista substraateista. CANNA COCO Natural koostuu 45-prosenttisesti puuselluloosasta, mikä takaa, että sen fyysiset ominaisuudet pysyvät kauan muuttumattomina. Vesi/ilma-suhde on 73 % / 23 %. Tämän lisäksi alusta tarjoaa viljelylle ihanteelliset olosuhteet, koska kookoslastut huuhdellaan ja puskuroidaan. Tällöin kasvu kehittyy nopeasti heti viljelyn aloittamisesta lähtien.

  Ohjeita käyttäjälle

  Käytä vähintään 5 litran ruukkuja. Mitä suurempi ruukku, sitä vakaampi juuriympäristö.

  Jos käytät CANNA COCO Natural -substraattia yhdessä tarkoitukseen kehitettyjen CANNA-valikoiman lannoitteiden kanssa, investoit laatuun ja varmuuteen!

  • Muovipakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
  • CANNA COCO Natural on 100-prosenttisesti kookospähkinöistä valmistettu luonnontuote.
  • Pakkauskoko: 50 L
  Additional info

  Lisätietoja

  Image
  CANNA Coco Natural
  Saatavana
  50L
  Sertifikaatit
  Image
  Product info