Koska CANNA COCO on 100-prosenttisesti orgaaninen, sillä on suhteellisen korkea kationinvaihtokyky (CEC). Tämä tarkoittaa sitä, että substraatilla on voimakas kyky pitää ja säilyttää tiettyjä ravinteita ja toimittaa ne sitten kasville erityisessä muodossa edelleenkäytettäväksi.

Miksi COCO tarvitsee erityisravinteet?

Image
CANNA COCO products

Kookoksen erityisominaisuudet yhdessä ainutlaatuisen puskurointiprosessin kanssa mahdollistavat kasvu- ja kukintaravinteiden yhdistämisen yhteen ja samaan ravinneseokseen. Alusta ja kasvi itse huolehtivat siitä, mitä ravinteita kasville aina tarvittaessa vapautetaan. Tämän vuoksi viljelijän ei tarvitse miettiä, milloin on oikea hetki vaihtaa kasvuravinteesta kukintaravinteeseen!

CANNA COCO on kaksiosainen ravinne; siinä on A- ja B-versio. Tämä on hyvin tärkeää, koska syötettävien ravinteiden pitoisuus ja muodot ovat konsentroituneessa muodossa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tällainen vuorovaikutus voi aikaansaada kookokselle tarkoitetuissa erityisravinteissa ei-hyödynnettäviä saostumia sekä kokonaisuuteen vaikuttavan muutoksen.

Vertailussa CANNA Coco Plus ja COGr

CANNA Coco Plus on paljon helpompi käyttää ja saatavissa myös 50 litran säkeissä, mikä mahdollistaa ruukkuviljelyn. Toinen CANNA Coco Plus -valmisteen etu on, että se on käyttäjälle esipuskuroitu. Kolmanneksi, olemme kehittäneet universaalin ravinteen, joka käy sekä kasvu- että kukintavaiheelle. Toisin sanoen: 'Helppokäyttöinen' on COCO-valmisteita kuvaava avainsana.

Image
CANNA COGr Slabs

COGr on saatavissa ainoastaan levyinä. Ne ovat täydellisesti yhteensopivia alalla käytettävien kennojen kanssa. Niitä ei ole esipuskuroitu, ne eivät siten sisällä onnistuneen puskuroinnin edellyttämää kosteutta. Sen sijaan ne on puristettu, mikä tekee viljelypaikan valmistelun helpoksi, sillä levyt ovat kevyitä kantaa. Mainitsimme aiemmin COGr-alustalle kehitetyn täydellisen lannoitesarjan, jonka ansiosta viljelijä voi lannoittaa kasvinsa tarkasti. COGr ei ole niin helppokäyttöinen kuin CANNA COCO, mutta oikein käytettynä se tuottaa tulosta runsaiden satojen muodossa. Toisin sanoen: CANNA COGr on kehitetty erityisesti ammattilaisille!

COGr tuottaa maksimaaliset tulokset!

COGR on kookoksen kuorista, kuiduista ja rakeista valmistettu erityisseos. Tämä viljelyalusta on ilmastettu, minkä vuoksi sitä on helpompi kontrolloida. Tällöin juuret kehittyvät nopeammin ja sadoista tulee suurempia! COGr-levyt on puristettu ja kuivattu, joten niitä on helppo kuljettaa ja varastoida. Tästä syystä se on ihanteellinen valmiste vaativalle viljelijälle.

Image
CANNA COGr products

Nimenomaisesti COGr-alustaa varten on kehitetty kolme käänteentekevää erityislannoitetta: COGr Buffer Agent, COGr Vega ja COGr Flores. Nämä valmisteet tarjoavat juurtumiselle, kasvulle ja kukinnalle optimaaliset olosuhteet. COGr voidaan uudelleenkäyttää jopa 3 kertaa laadun kärsimättä. COGr-valikoima on testattu järjestelmä, joka on nopeasti saamassa suosituimmuusaseman kookoslevyissä kasvattavien hollantilaisten viljelijöiden keskuudessa. Tämän järjestelmän ytimen muodostavat puristetut, puskuroimattomat kookoslevyt, jotka kasvattajan tulee liottaa erityisessä COGr Buffer Agent -puskurointiaineessa. Kasvullisessa vaiheessa kasveille annetaan COGr Vega -erityisravinnetta, josta siirrytään COGr Flores -ravinteeseen kukinnan ajaksi. Näissä ravinteissa on lisättyjä humus- ja fulvohappoja, jotka parantavat ravinteiden saantoa, sekä piitä, joka parantaa kestävyyttä tuholaisia ja tauteja vastaan.

Jos tätä järjestelmää halutaan käyttää ruukkuviljelyyn, levyt yksinkertaisesti puskuroidaan normaaliin tapaan, jonka jälkeen sisältö tyhjennetään ruukkuihin. Purettuna yksittäinen levy antaa 21–25 litraa kookosta. 1 litran pakkaus COGr Buffering Agent -puskurointiainetta laimennetaan 500 vesilitraan ja levitetään yhden kerran per sato. 2 litran pakkaus CANNA COGr -ravinteita (1 litra A:ta, 1 litra B:tä) tuottaa jopa 250 litraa täysipainoista ravinnetta. Tämä on universaali valmiste kovalle ja pehmeälle vedelle.

Kun kerran olet päässyt tutuksi...

Martin ja Gerhardt ovat sveitsiläisiä viljelijöitä, jotka ovat viljelleet 90-luvun alusta lähtien. CANNA COCO -valmisteita käytettyään he eivät enää päästä mitään muita alustoja kasvihuoneeseensa. Kun he kaksi vuotta sitten vaihtoivat COCO-alustasta COGr-alustaan, he ylsivät helposti kuuteen satoon vuodessa.

Kaiken lisäksi monet ammattiviljelijät ällistelivät katsellessaan ja maistellessaan Martinin ja Gerhardtin satokasveja. "Henkilökohtaisesti pidän COGr-alustan merkittävimpänä etuna sitä, että satoja voi vaivatta hoitaa kolmekin kerralla. Aiemmin käytimme ruukutusmultaseosta, mikä oli hyvin työlästä." COGr-levyt ovat höyhenenkevyitä ja jäykkiä ja siksi vaivattomia kuljettaa. "Sadonkorjuuseen ja 250 uuden kasvin istuttamiseen menee tunti. Gerhardt poistaa vanhat kasvit; tulen hänen jäljessään ja laitan reikiin uudet pistokkaat. Uusia levyjä tai painavia multasäkkejä ei tarvitse kanniskella. Helpompaa ei voisi olla". Käyttäjäystävällisyyden ja kustannusten pienenemisen lisäksi tällä alustalla viljeltyjen tuotteiden maku nostaa veden kielelle. Kookoksen keveyden ansiosta juuret pääsevät kehittymään todella nopeasti. On yllättävää, että COGr-alustassa kasvaneet kasvit kestävät paremmin korkeita lämpötiloja. "Viime kesänä lämpötila oli 38 °C monen viikon ajan. Silti saimme täydellisen sadon."

Lisäaineet

CANNA AQUA mahdollistaa, että viljelijä voi antaa nopeasti kasvaville kasveille kasvu- ja kukintavaiheissa tarkat määrät ravinteita. Muut CANNA-valmisteet, kuten RHIZOTONIC (esim. juurten kehittyminen, stressin laukeaminen), CANNAZYM (esim. terve juuriympäristö), PK13-14 (esim. kukinnan stimulointi) ja CANNABOOST (esim. aineenvaihdunnan stimulointi ja sokereiden tuotanto), antavat lisätukea tietyissä kasvin eri kehitysvaiheissa.

Näillä CANNA-valmisteilla kasvi voi optimaalisesti keskittyä kasvamiseen ja kukintaan, mikä takaa runsaat sadot.

Tägit :