• CANNA Coco Professional Plus on puhdas, orgaaninen valmiste, jolla on yhtenäinen rakenne. Täysin puskuroituna se eliminoi kookoskuidussa viljelyn sivuvaikutukset, sillä kuidut voivat käyttää jossain määrin ravinteita.
  • Ainutlaatuisen valmistusmenetelmänsä ansiosta CANNA Coco Professional Plus -alustassa ei ole vahingollisia viruksia eikä maaperästä tulevia tauteja.
  • CANNA Coco Professional Plus sisältää monimutkaisen vesi/ilma-järjestelmän, joka tarjoaa viljelylle ihanteelliset olosuhteet.
  • CANNA Coco Professional Plus voidaan käyttää uudelleen lukuisia kertoja ja toimii myöhemmin erinomaisena ruukutusmultaseoksen parantajana.

  CANNA Coco Professional Plus = R.H.P.-laatu

  CANNA Coco Professional Plus koostuu 100-prosenttisesti kookoslastuista. CANNA Coco Professional Plus perustuu tarkkaan valittuihin, ensiluokkaisiin intialaisiin kookospähkinöihin. Valmistusmenetelmä, jossa ei ole missään vaiheessa kosketusta ulkopuoliseen maanpintaan, takaa sen, että lopputuotteessa ei ole rikkakasveja eikä maaperän tauteja. Pesu makealla vedellä tarkoittaa, että valmiste on suolaton. Tämä tekee valmisteesta parhaan mahdollisen viljelyalustan.

  Valmistusprosessiin kohdistuu tiukka laatukontrolli, joten voimme taata tämän valmisteen laadun.

  CANNA Coco Professional Plus -viljelyalusta on saanut tiukimman mahdollisen R.H.P.-laatumerkin. Valmisteen laatu itse asiassa ylittää R.H.P.-standardin. Lyhyesti sanottuna R.H.P.-laatumerkki tarkoittaa, että valmisteessa ei ole rikkakasveja. R.H.P.-tarkastus ei rajoitu valmiiseen tuotteeseen vaan kattaa myös raaka-aineiden lähteen ja prosessoinnin kokonaisuudessaan.

  CANNA-valmisteiden puskurointi mahdollistaa, että voimme "esiohjelmoida" alustan tiettyyn ikään. Tämän ansiosta saat aina yhtenäisen, korkelaatuisen materiaalin.

  CANNA Coco Professional Plus on huippulaatuinen kookosvalmiste, joka jopa ylittää tiukat RHP-standardit. Se eroaa edukseen muista kookossubstraateista sillä, että siihen käytetään ensiluokkaisia raaka-aineita, sillä on optimaalinen rakenne ja se on täysin puhdas. CANNA Coco Professional Plus koostuu 45-prosenttisesti puuselluloosasta, mikä takaa, että sen fyysiset ominaisuudet pysyvät kauan muuttumattomina. Vesi/ilma-suhde on 73 % / 23 %. Kookoslastut lisäksi huuhdellaan ja puskuroidaan erityismenetelmällä vastaamaan kasvien tarpeisiin. Tämä on välttämätöntä, jotta substraatissa vallitsisi ihanteelliset viljelyolosuhteet, niin että kasvin kehittyminen olisi optimaalista heti viljelyn alusta lähtien.

  Ohjeita käyttäjälle

  Käytä vähintään 5 litran ruukkuja. Mitä suurempi ruukku, sitä vakaampi juuriympäristö.

  Jos käytät CANNA Coco Professional Plus -alustaa yhdessä tähän tarkoitukseen kehitettyjen CANNA COCO -lannoitteiden kanssa, investoit laatuun ja varmuuteen!

  • Muovipakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
  • CANNA COCO Professional Plus on 100-prosenttisesti kookoksesta valmistettu luonnontuote.
  • Pakkauskoko: 50 L
  Additional info

  Lisätietoja

  Image
  CANNA Coco Professional Plus
  Saatavana
  50L
  Sertifikaatit
  Image
  Product info