Edut, jotka CANNA AQUA tarjoaa

Hydroponisessa järjestelmässä viljeleville paras valinta on CANNA AQUA. CANNA AQUA -valmistesarjaan kuuluvat ravinteet CANNA Aqua Vega ja CANNA Aqua Flores sekä CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet.

Advantages AQUA

CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet ovat poltettuja savipellettejä, joiden muodostamassa kasvualustassa kasvin juuret kehittyvät voimakkaiksi. Valmiste on hyvä valinta viljelijälle, joka haluaa kontrolloida kasviensa ravinteiden saantia ja kosteustasoa koko kasvuprosessin ajan.

CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteet ovat aivan ainutlaatuisia kaikkiin muihin saatavilla oleviin lannoitteisiin verrattuina. Edut, jotka CANNA AQUA -ravinteet tarjoavat:

Ravinteiden tarkka seuranta tarkoittaa runsaita satoja

Kasvu- ja kukintavaiheiden tarkan, kontrolloidun ravinteiden annon ansiosta CANNA AQUA -ravinteet varmistavat erinomaisen sadon. AQUA-ravinteet annetaan suoraan kasvin juurille.

Käyttäjäystävällinen, pH:ta ei tarvitse säätää

Valmisteen kaava on laadittu siten, että kasvi säätelee pH:n itse. Ravinnesäiliön sisältämä pH ylläpitää aina optimaalista pH-tasoa. Siksi pH:ta ei tarvitsee säätää enää myöhemmin aloitusvaiheen oikean pH:n asettamisen jälkeen.

Kasvit eivät ime kaikkia ravinteita yhtä suuria määriä ja yhtä suurella nopeudella. Tämä tarkoittaa sitä, että ravinneliuoksen koostumus ja happamuus muuttuvat ajan myötä. CANNA AQUA -ravinteet on kehitetty varmistamaan, että kasvit voivat aina imeä oikean yhdistelmän optimaaliselle kasvulle ja kukinnalle välttämättömiä ravintoaineita. Kahden erilaisen, kasvulliselle (Aqua Vega) ja suvulliselle (Aqua Flores) vaiheelle tarkoitetun ravinneliuoksen ansiosta pH-taso pysyy mahdollisimman vakaana. Se pysyy aina optimaalisissa rajoissa: 5,2 ja 6,2. Sitä ei tarvitse säätää. Heti alussa asetettu 5,2:n pH pysyttelee jatkossa välillä 5,2–6,2.

Kaavio näyttää luonnollisen pH:n kehittymisen, kun käytössä on CANNA AQUA.
Juurten ilmaantuessa rajat voivat hetkeksi ylittyä, ei muulloin.

aqua_ph_graph

CANNA AQUA on tämän vuoksi aivan ainutlaatuinen kaikkiin muihin saatavilla oleviin ravinteisiin verrattuna. CANNA AQUA tekee tässä kaikkein monimutkaisimpiin lukeutuvassa järjestelmässä viljelyn helpoksi!

Läpikotaisin testattu

CANNA soveltaa uusille valmisteilleen aina erittäin tiukkoja laatuvaatimuksia, siksi CANNA AQUA otettiin käyttöön vasta vuonna 1999. Oikea kaava saatiin CANNA-tutkijaryhmän tekemän monivuotisen testijakson, hienosäädön ja omassa laboratoriossamme suoritettujen lukemattomien koeviljelysten jälkeen. CANNA käyttää myös valituista viljelijöistä koostuvan ryhmän asiantuntija-apua. Tämä ainutlaatuinen laboratoriotyön ja koeviljelmien yhdistelmä tuotti meille valtavan määrän tietoa. Tuloksena tästä kaikesta syntyi monipuolinen, stabiili, runsaaseen satoon johtava ja helppokäyttöinen CANNA AQUA.