CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA on käyttäjäystävällinen valikoima valmisteita, joilla yltää aivan uskomattomiin satoihin kiertojärjestelmissä. Näissä järjestelmissä ravinnevettä ei johdeta pois vaan käytetään uudelleen. Kiertojärjestelmässä viljelyn suurimpia etuja on se, että järjestelmä käyttää vähemmän ravinteita ja vettä kuin useimmat muut järjestelmät. Kasvit ovat lisäksi suorassa kosketuksessa ravinneliuokseen.

CANNA AQUA johtaa runsaisiin satoihin, koska annettavista ravinteista on tarkka seuranta koko kasvu- ja kukintavaiheen ajan. Siksi ei olekaan mitenkään yllättävää, että Isossa-Britanniassa – jossa useimmat viljelijät käyttävät suljettua hydroponista järjestelmää – vesiviljelijöiden enemmistön valinta on CANNA AQUA -ravinteet ja CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet.

Edut, jotka CANNA AQUA tarjoaa

aqua_advantages_content_1

Hydroponisessa järjestelmässä viljeleville paras valinta on CANNA AQUA. CANNA AQUA -valmistesarjaan kuuluvat CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteet sekä CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet.

CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteet ovat aivan ainutlaatuisia kaikkiin muihin saatavilla oleviin lannoitteisiin verrattuina. Edut, jotka CANNA AQUA -ravinteet tarjoavat:

  • Ravinteiden tarkka seuranta tarkoittaa runsaita satoja
  • Käyttäjäystävällinen, pH:ta ei tarvitse säätää

Viljelyopas

Vihje Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Haluatko tietää lisää CANNA AQUA -valmisteesta? Tästä infolehtisestä löydät kaiken haluamasi tiedon kiertojärjestelmässä viljelystä.