CANNA HYDRO

CANNA HYDROCANNA HYDRO on ravinne kasvien viljelyyn järjestelmissä, joissa ravinnevettä ei palauteta ravinnesäiliöön vaan valutetaan pois. Näiden järjestelmien etu on, että kasvit saavat jokaisella lannoitekerralla tuoreita ravinteita. Tämä minimoi tautien vaaran. Näissä järjestelmissä käytettävät substraatit ovat enimmäkseen inerttejä. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät lisää ravintoaineita ravinneliuokseen eivätkä ota niitä sieltä, joten viljely on täsmällistä.

Näitä järjestelmiä kutsutaan nimellä run-to-waste tai avoimet hydroponiset järjestelmät. CANNA HYDRO on näissä järjestelmissä eniten käytetty ravinne.

Edut, jotka CANNA HYDRO tarjoaa

hydro_advantages_content_1
  • CANNA HYDRO mahdollistaa tarkan kasvun
  • HYDRO-ravitsemuksen mukana ei tule vahingollisia painolastiaineita
  • CANNA HYDRO on saatavissa sekä kovalle että pehmeälle vedelle.

Viljelyopas

Vihje Pidä ravinteet valolta suojassa

Valo hajottaa rautakelaatit! Tämän vuoksi on hyvin tärkeää varmistaa, että UV-valo ei osu ravinneliuokseen. Valo myös aiheuttaa ravinneliuoksessa levänkasvua, mikä voi johtaa tukoksiin. Lisäksi levä voi kuluttaa ravintoaineita ja aiheuttaa siten puutostiloja.

HYDRO InfoPaper

HYDRO InfoPaper

Haluatko tietää lisää CANNA HYDRO -valmisteesta? Tästä infolehtisestä löydät kaiken haluamasi tiedon inertissä run-to-waste-järjestelmässä viljelystä.