CANNA COGr

CANNA COGrTavallisten CANNA COCO -valmisteiden rinnalla on saatavana CANNA COGr. Se on valmistesarja, joka käsittää ravinteita ja erityisen kookossubstraatin, nimeltään CANNA COGr boards. Tämä kookossubstraatti on yhtä laadukas kuin muutkin CANNA-kookossubstraatit, mutta sillä on karkeampi rakenne, joka sopii erityisen hyvin kokeneille kookoskäyttäjille. CANNA COGr -ravinteita on erityinen valmistesarja, nimeltään CANNA COGr Vega ja CANNA COGr Flores. COGr board tarvitsee myös erityisen puskurointiaineen.

Edut, jotka CANNA COGr tarjoaa

coco_advantages_content_1

COGr on uusi ja käänteentekevä kookosvalmistesarja kasvinviljelyyn. Se soveltuu erinomaisesti kokeneille ja vaativille viljelijöille. Edut, jotka CANNA COGr tarjoaa:

  • Täydellinen kontrolli. Viljelijä voi puskuroida, antaa ravinteita ja jopa määrätä, kuinka pitkän aikaa kasvit saavat kasvaa tai kukkia. Tällä tapaa toimien sadot paranevat huimasti.
  • Runsaammat sadot. COGr-levyn ilmavan rakenteen ansiosta vähemmällä ravinnemäärällä ylletään runsaampiin satoihin.

Viljelyopas

Vihje Hapon lisääminen veteen

Kun laimennat happoa, lisää happo aina veteen, älä koskaan lisää vettä happoon, hapon roiskeet voivat aiheuttaa syöpymiä iholle tai silmiin!

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Haluatko tietää lisää CANNA COCO -valmisteesta? Tästä infolehtisestä löydät kaiken haluamasi tiedon kookosalustalla viljelystä. Kookosalustalla viljely on yleisin sekä ammattilaisten että harrastajien käyttämä menetelmä.