CANNA COGr

CANNA COGrTavallisten CANNA COCO -valmisteiden rinnalla on saatavana CANNA COGr. Se on valmistesarja, joka käsittää ravinteita ja erityisen kookossubstraatin, nimeltään CANNA COGr boards. Tämä kookossubstraatti on yhtä laadukas kuin muutkin CANNA-kookossubstraatit, mutta sillä on karkeampi rakenne, joka sopii erityisen hyvin kokeneille kookoskäyttäjille. CANNA COGr -ravinteita on erityinen valmistesarja, nimeltään CANNA COGr Vega ja CANNA COGr Flores. COGr board tarvitsee myös erityisen puskurointiaineen.

Edut, jotka CANNA COGr tarjoaa

coco_advantages_content_1

COGr on uusi ja käänteentekevä kookosvalmistesarja kasvinviljelyyn. Se soveltuu erinomaisesti kokeneille ja vaativille viljelijöille. Edut, jotka CANNA COGr tarjoaa:

  • Täydellinen kontrolli. Viljelijä voi puskuroida, antaa ravinteita ja jopa määrätä, kuinka pitkän aikaa kasvit saavat kasvaa tai kukkia. Tällä tapaa toimien sadot paranevat huimasti.
  • Runsaammat sadot. COGr-levyn ilmavan rakenteen ansiosta vähemmällä ravinnemäärällä ylletään runsaampiin satoihin.

Viljelyopas

Vihje PK 13/14

Käytä PK 13/14 -valmistetta vain yhden viikon ajan, ei enempää, siten estät fosforin ja kaliumin kerääntymisen.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Haluatko tietää lisää CANNA COCO -valmisteesta? Tästä infolehtisestä löydät kaiken haluamasi tiedon kookosalustalla viljelystä. Kookosalustalla viljely on yleisin sekä ammattilaisten että harrastajien käyttämä menetelmä.