COCO

COCO InfoPaper

COCO InfoPaperHaluatko tietää lisää CANNA COCO -valmisteesta? Tästä infolehtisestä löydät kaiken haluamasi tiedon kookosalustalla viljelystä. Kookosalustalla viljely on yleisin sekä ammattilaisten että harrastajien käyttämä menetelmä.

Yleistä tietoa kookoksesta

Yleistä tietoa kookoksesta

Kookosturve on materiaali, joka jää, kun kookospähkinän uloimmasta kuoresta (tukikuori) on irrotettu kuidut. Vei 10 vuosisataa, ennen kuin tästä jätteestä tuli tulevaisuuden viljelyalusta. Ensimmäinen kuvaus kookosprosessista on peräisin 1000-luvulta arabialaisilta kauppiailta.

CANNA COCO -valmisteen käyttö

CANNA COCO -valmisteen käyttö

Ravinteiden kalleuden ja pitkälle kehitettyjen hydroponisten järjestelmien monimutkaisuuden vuoksi yhä useammat viljelijät valitsevat CANNA COCO -alustan. Eräs tyytyväisistä asiakkaista kertoo:

COCO Quality

COCO Quality

Vuonna 1998 kookoksen suosio nousi niin suureksi, että sen raaka-aineesta tuli pulaa. Koska ruukutusmultaseosten ja substraattien johtavat valmistajat eivät enää voineet jättää tätä valmistetta huomioimatta, ne alkoivat käyttää uusien lähteiden raaka-ainetta laadusta välittämättä.

COCO & COGr -substraatit ja ravinteet

COCO & COGr -substraatit ja ravinteet

Koska CANNA COCO on 100-prosenttisesti orgaaninen, sillä on suhteellisen korkea kationinvaihtokyky (CEC). Tämä tarkoittaa sitä, että substraatilla on voimakas kyky pitää ja säilyttää tiettyjä ravinteita ja toimittaa ne sitten kasville erityisessä muodossa edelleenkäytettäväksi.