CANNA Terra Seed Mix

CANNA Terra Seed Mix on ruukutusmultaseos joka soveltuu täydellisesti suosikkikasviesi siementen idättämiseen.

Edut, jotka CANNA Terra Seed Mix tarjoaa

  • Terra Seed Mix -ruukutusmultaseoksen yhtenäinen, vakaa rakenne pitää erinomaisesti vettä, mikä antaa siemenille parhaat mahdollisuudet oikeanlaiseen itämiseen
  • CANNA Terra Seed Mix sopii lisäksi erityisen hyvin pistokkaiden juurruttamiseen
CANNA Terra Seed Mix

Käyttöohjeet

Terra Seed Mix ja kylväminen

Kylvä siemenet 2–3 mm:n syvyyteen (enint. 5 mm) CANNA Terra Seed Mix -ruukutusmultaseokseen, läpimitaltaan enint. 5 cm olevaan astiaan. Suihkuta viljelyalustaa säännöllisesti. Siementaimet käyttävät ensin siemenissä olevat energiavarastot.

Pidä siemenet lämpiminä (20–25 °C) ja kosteina, esim. propagaattorissa. Poista propagaattorista kansi heti kun siementaimet alkavat nousta esiin.

Alkuvaiheen siementaimet

Nuoret siementaimet ovat hyvin herkkiä, joten älä laita niitä suoraan auringonvaloon tai lähelle voimakasta lamppua, sillä liika kuumuus voi vahingoittaa niitä. Anna taimille ravinneliuosta, jolla on matala EC (1,2), ja lisää juuria vahvistavaa CANNA Rhizotonic -stimulaattoria. Siementaimet ovat valmiita ruukkuihin, kun niillä on kaksi kolme lehteä.

Ulkoviljely

Vaikka siemenet voikin kylvää maahan suoraan ja antaa niiden itää siellä, onnistumisaste on selvästi heikompi kuin sisätiloissa. Maaperän lämpötila ulkona ei tarjoa siementen itämiselle ihanteellisia olosuhteita. Siirrä esille nousseet siementaimet ruukkuun paikkaan, jossa ne voivat totuttautua ulkoilmaan, esim. parvekkeelle.

Itäminen sisätiloissa. Siirrä esille nousseet siementaimet ruukkuun paikkaan, jossa ne voivat totuttautua ulkoilmaan.

Pistokkaat

Kun kasvit ovat kehittäneet hyvän juuriston CANNA Terra Seed Mix -ruukutusmultaseoksessa, ne voidaan siirtää jollekin viljelyalustalle, joka voi olla esim. CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus, CANNA Coco -substraatti (Natural/Professional Plus), CANNA Aqua Clay Pebbles -savirakeet tai vuorivilla, jossa ne saavat kasvaa aikuisiksi. CANNA-ravinnevalikoima käsittää näistä viljelyalustoista kullekin parhaan yhdistelmän ja takaa siten optimaalisen sadon.

  • Muovipakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
  • Säilytä viileässä, valolta suojassa, säilytyslämpötila vähint. 4 ºC
  • Pakkauskoko: 25 L.

terra-seedmix-directions_content_1.png