Käyttöönottonsa jälkeen Terra Vega - ja Terra Flores -valmisteista on tullut maailmanlaajuisesti eniten käytettyjä ravinteita ruukutusmultaseoksessa viljeltäville lyhyen viljelyjakson kasveille sekä nopeasti kasvaville kasveille. CANNA TERRA -valmisteen koostumus on säädetty nimenomaisesti tämän tyyppisten kasvien tarpeisiin sopivaksi. Terra Vega ja Terra Flores sisältävät kaikki tarvittavat ravinteet suoraan imeytyvässä muodossa. Ravinteiden optimaalinen anto varmistetaan heti viljelyn alkamisesta lähtien. Jo TERRA-ravinteita kehitettäessä ravinteidenannon ja viljelyalustan väliselle vuorovaikutukselle annettiin erittäin suuri painoarvo, tämän vuoksi sinulla ei pitäisi viljelyn koko keston aikana olla mitään huolta CANNA-ravinteiden laadun suhteen.

CANNA Terra Vega

Elinvoimaiset sivuversot ja hyvin kehittyneet juuret ovat merkki terveestä, nopeasta kasvusta. Tämä on perustana huipputuloksille. Terra Vega sisältää kaikki ne ravitsemukselliset ainesosat, joita kasvit tässä vaiheessa tarvitsevat. Terra Vega toimii universaalisti ja sopii kaiken tyyppisille ruukutusmultaseoksille.

CANNA Terra Flores

Rehevässä kukintavaiheessa kaikkien kasvin tarvitsemien ravitsemuksellisten ainesosien olisi hyvä olla saatavissa suoraan ja oikeina pitoisuuksina. Juuri tästä syystä Terra Flores csisältää kaikki ne ravitsemukselliset ainesosat, jotka kasvi kukintavaiheessa tarvitsee. Kasvuvaiheessa typen tarve vähenee, kun taas kaliumin ja fosfaatin tarve kasvaa huomattavasti. Näihin muuttuviin olosuhteisiin sopeutumiseksi Terra Flores sisältää oikeat määrät kaikkia kukintavaiheessa tarvittavia hivenaineita.

Image
CANNA TERRA nutrients and potting mixes

CANNA TERRA -ruukutusmultaseokset

Haluat varmaankin aina parasta? Silloin sinun on syytä valita CANNA-ruukutusmultaseokset ja niille kehitetyt TERRA-ravinteet. Seoksia on kolme erilaista: CANNA Terra Seedmix siemenille ja pistokkaille, CANNA Terra Professional uusille viljelijöille ja CANNA Professional Plus mahdollisimman suurta satoa silmällä pitäen. Rakenteeltaan ja esilannoitukseltaan nämä seokset ovat ihanteellisia. Parhaaseen tulokseen yllät, kun käytät niitä yhdessä nimenomaisesti niille kehitettyjen ravinteiden, kuten Terra Vega ja Terra Flores, kanssa.

Terra Seedmix

Ennennäkemätön itävyys. Siementen itämisen kannalta vain paras on kyllin hyvää. Siksi CANNA on kehittänyt erityisseoksen siemenille. Yhtenäisen rakenteensa ansiosta CANNA Terra Seedmix pystyy pitämään suuren määrän vettä. Tämän ansiosta siemenet itävät mahdollisimman ihanteellisissa olosuhteissa. CANNA Terra Seedmix -seoksen multa on sekoitettu erittäin puhtaaseen kookoskuituun, näin taataan, että itäneet siemenet kehittyvät nopeammin kuin missään muussa substraatissa. Siksi CANNA Terra Seedmix on erinomainen alusta pistokkaiden juurruttamiseen!

Terra Professional

CANNA Terra Professional on parannettu viljelyalusta, joka täyttää tiukimmatkin RHP-standardit. Se eroaa edukseen muista substraateista sillä, että sen valmistukseen käytetään ensiluokkaisia raaka-aineita, sillä on hieno rakenne ja se on puhdas valmiste. CANNA Terra Professional on orgaaninen valmiste, jonka rakenne on yhtenäinen, joka on 100-prosenttisesti luonnontuote, siinä ei ole vahingollisia viruksia eikä ruukutusmultaseoksiin liittyviä tauteja. Sillä on monimutkainen vesi/ilma-järjestelmä, mikä aikaansaa ihanteelliset olosuhteet lähes missä tahansa viljelymenetelmässä, ja käytön jälkeen se on erinomainen maanparannusaine.

Terra Professional Plus

CANNA Terra Professional Plus valmistetaan 100-prosenttisesti orgaanisista raaka-aineista, jokainen niistä korkeinta mahdollista laatua. Huippulaatuinen valkoinen turve kuuluu käytettyihin ensiluokkaisiin ainesosiin, niin myös puunkuori, jota lisätään perliitin tilalle. CANNA Terra Professional Plus sisältää hivenaineita ja kelaatteja, jotka takaavat, että kasveja suojataan kasvun aikana. CANNA Terra Professional Plus on parannettu erityisravinneseoksilla, jotka sisältävät kaikki ne ainesosat, joita kasvit ensimmäisenä viikkonaan tarvitsevat, joten mitään lisäravinnetta ei tarvitse antaa. Käyttöönotettu CANNA Terra Professional Plus on esiasetettu EC-arvoon ±1,3 ja pH-arvoon ±5,8.) Lisäksi CANNA Terra Professional Plus kiihdyttää kasvua ja juurten kehittymistä, se saa kasvit huippukuntoon, jolloin ne pystyvät vastustamaan tauteja ja tuholaisten hyökkäyksiä.

Estää stressin!

Normaalisti toimivassa juuristossa juuria kuolee ja uusia kasvaa. Kuolleet juuret ovat ihanteellista ruokaa tauteja aiheuttaville pieneliöille. Kun tauteja aiheuttavat sienet ovat moninkertaistuneet kuolleissa juurissa, ne ovat uhka juurten terveydelle ja heikentävät suuresti niiden kehittymistä. Seurauksena koko kasvi stressaantuu ja kasvu pysähtyy. CANNAZYM voi parhaiten estää tämän. CANNAZYM-entsyymivalmiste muuntaa kuolleet juuret nopeasti kivennäisiksi ja sokereiksi. Tämä on hyvin tärkeää, koska nämä ainesosat ovat kasville ja sitä ympäröivälle maaperälle merkittävä ravitsemuksen lähde. Myös torjuttavat myrkkyä tuottavat, lahottavat materiaalit ja sienten aiheuttamat tartuntamahdollisuudet vähenevät huomattavasti. CANNAZYM sisältää lisäksi suuren määrän helposti imeytyviä vitamiineja, jotka stimuloivat kasveja tuottamaan uusia juuria. Näistä syistä CANNAZYM-entsyymivalmistetta pitää lisätä ravinneliuokseen jatkuvasti viljelyn toisesta viikosta lähtien. Laimenna suhteessa 1:400.

Image
CANNA Additives

 

 

100-prosenttisesti kasvipohjainen

RHIZOTONIC on tehokas, kasvipohjainen juuristimulaattori. Se lisää juurten kasvua ja auttaa siten kasvia vakiintumaan nopeammin. Siksi RHIZOTONIC on ihanteellinen valmiste pistokkaille ja ruukutettaville kasveille tai kasveille, jotka ovat kehittyneet heikosti jonkin stressitilanteen jälkeen. Lisäksi RHIZOTONIC sisältää laajan valikoiman kasveille hyväätekeviä hivenaineita. Kun käytät RHIZOTONIC-stimulaattoria ensimmäiset 2 tai 3 kertaa, lisää sitä ravinneveteen suhteessa 1:250 tai suihkuta lehdille.

Runsaammat sadot

PK 13/14 on puhdas, korkealaatuinen fosfori-kalium-seos, jota annetaan kasveille tiheästi kukinta-aikaan. Sitä annetaan kasveille ravinteidenannon yhteydessä 3–4 sadonkorjuuta edeltävän viikon ajan. Kukinnan aikaan kasvit tarvitsevat lisää fosfaattia (P) ja kaliumia (K), ja PK 13/14 -valmiste tyydyttää tämän tarpeen. PK 13/14 liukenee erittäin helposti ja on siten heti kasvien käytettävissä. Parhaan hyödyn tästä valmisteesta saat, kun käytät sitä yhdessä CANNABOOST-lisäaineen kanssa. Tämä varmasti optimoi tuloksesi!

Tägit :