CANNA Aqua Clay Pebbles

CANNA Aqua Clay Pebbles -rakeet ovat poltettuja savipellettejä, jotka muodostavat ihanteellisen substraatin rityisesti kokeneiden viljelijöiden käyttöön. Aqua Clay Pebbles on erinomainen valinta viljelijälle, joka haluaa seurata kasviensa ravinteiden saantia ja kosteustasoa koko viljelyn keston ajan.

CANNA Aqua Clay Pebbles on valmistettu savityypeistä, joilla on matala liukoisen suolan pitoisuus. Tästä syystä ne sopivat erityisen hyvin suljetuissa hydroponisissa järjestelmissä viljelyyn.

Edut, jotka CANNA Aqua Clay Pebbles tarjoaa

  • CANNA Aqua Clay Pebbles ont huokoinen ja ilmava, minkä ansiosta juurista tulee vahvoja, jolloin ne tarttuvat hyvin kiinni substraattiin. Vahvat juuret merkitsevät runsaita satoja.
  • Aqua Clay Pebbles -savirakeet ovat epäorgaanisia, niillä on neutraali pH-arvo, niissä ei ole sieniä eivätkä ne lahota.

CANNA Aqua Clay Pebbles tarjoaa perustan optimaaliselle kasvulle ja kukinnalle. Paras sato saadaan, kun sitä käytetään yhdessä CANNA Aqua Vega - ja Aqua Flores -ravinteiden kanssa.

CANNA Aqua Clay Pebbles

Käyttöohjeet

Ohjeita käyttäjälle

Ohjeita käyttäjälle

Huuhtele Aqua Clay Pebbles -savirakeet ensin vedessä, mikä poistaa kaikki irtonaiset hiukkaset ja estää tukosesiintymät järjestelmässä.

Aqua Clay Pebbles sopii myös käytettäväksi vedenpoiston parantamiseksi ruukutusmultaseoksissa. Laita tätä varten ensin Aqua Clay Pebbles -savirakeita ruukun pohjalle 4 cm paksuksi kerrokseksi, ennen kompostimultaa.

  • Muovipakkaus voidaan uudelleenkierrättää
  • Pakkauskoot: 20 L tai 45 L