CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional on kasvinviljelyyn tarkoitettu runsaasti typpeä sisältävä ruukutusmultaseos. Kasvit kasvavat parhaiten runsaasti typpeä sisältävässä ruukutusmultaseoksessa. CANNA Terra Professional -ruukutusmultaseoksen kaltaista valmistetta et löydä muualta. Se on sekoitus parannettua mustaa turvetta, rakeistettua turvepehkua ja perliittiä. Viljelitpä sitten ulkona tai sisällä, tämä on etsimäsi ruukutusmultaseos.

Edut, jotka CANNA Terra Professional tarjoaa

  • Ainutlaatuiset, erittäin korkealuokkaiset orgaaniset ainesosat, kuten ilmava ja tautivapaa turvepehku.
  • Nämä ainesosat edistävät tehokkaasti juurten kehittymistä ja varsista tulee paksumpia.
  • Runsaammat sadot. Nopeampi aineenvaihdunta yhdessä tautien vähäisemmän esiintymisen kanssa takaa paremman tuotannon.

Näiden ja monen muun ominaisuuden ansiosta CANNA Terra Professional soveltuu mainiosti kasvien viljelyyn.

CANNA Terra Professional

Käyttöohjeet

Täytä ruukut CANNA Terra Professional -ruukutusmultaseoksella ja tiivistä kevyesti. Lisää vettä, kunnes sitä alkaa tihkua läpi, siirrä kasvi sitten CANNA Terra Professional -ruukutusmultaseokseen.

Kastelu

Säädä annettava vesimäärä kasvin tarpeen mukaiseksi, ruukun koosta, viljelyolosuhteista ja kasvin kasvuvaiheesta riippuen. Normaaliolosuhteissa aikuinen kasvi haihduttaa 4–6 litraa kosteutta päivässä, per m2.

Käytä isommille kasveille 5 litran ruukkua tai vieläkin suurempaa. Mitä suurempi ruukku, sitä vakaampi juuriympäristö. Jos viljelet run-to-waste-järjestelmässä, varmista, että vedenpoisto on riittävä; voit ehkä vielä lisätä ruukun pohjalle ohuen kerroksen hydrorakeita ilmavuuden ja vedenpoiston parantamiseksi.

CANNA Terra Professional on rakenteeltaan yhtenäinen, luonnollinen valmiste, jossa ei ole vahingollisia viruksia eikä tauteja. CANNA Terra Professional sisältää monimutkaisenvesi/ilma-järjestelmän, joka luo ihanteelliset olosuhteet käytännöllisesti katsoen kaikkiin viljelymuotoihin. Käytön jälkeen CANNA Terra Professional on erinomainen maanparannusaine.

CANNA Terra Professional -ruukutusmultaseoksen muovipakkaus on 100-prosenttisesti kierrätettävä materiaali.

  • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
  • Säilytyslämpötila ei saa olla alle 4 °C.
  • Pakkauskoot: 25 L tai 50 L.