CANNA-kulissien takana

Oletko joskus miettinyt, mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua, ennen kuin CANNA-valmisteet päätyvät kaupan hyllylle? Monivuotisesta tutkimustyöstä kertyneen tiedon ja asiantuntemuksen pätevöittämä CANNA tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa tilaisuuden seurata kokonaisuudessaan valmisteidensa tuotantoprosessia, joka alkaa tutkimuskeskuksessa ja tuotantolaitoksen kautta konkretisoituu valmiina ravinteina, lisäaineina ja kasvualustoina.

CANNA-tutkimuskeskus pyrkii tieteellisin menetelmin löytämään uusia, innovatiivisia ratkaisuja kasveille ja kasvualustoille ja kehittämään tehokkaita kasviravinteita. Erilaisia lannoiteformulaatioita, valaistusratkaisuja ja muita viljelylle olennaisia tuotteita testataan vaihtelevissa olosuhteissa. Tiivistettynä tässä kaikessa on kyse kasvin tarpeiden selvittämisestä ja parhaiden ravinnereseptien kehittämisestä. Mikä on CANNA-tuotteiden menestyksen takana? Miksi jotkut ainesosat ovat niin tehokkaita kasvun edistäjinä? Laboratoriomme antaa vastauksen näihin kysymyksiin ja moneen muuhun.

CANNA-tuotantolaitoksemme on kasviravinteiden valmistuksen ja jakelun asiantuntija. Laitos hyödyntää uusinta jalostustekniikkaa, jolla aikaansaadaan huippulaatuisia lopputuotteita, se huolehtii myös kaikista logistisista prosesseista.

Laadunvarmistus on osa päivittäistä toimintaa, sillä varmistetaan, että kaikki CANNA-standardien vaatimukset täyttyvät.

Alusta loppuun; CANNA-laatuun voit luottaa.