Edut, jotka CANNA COCO tarjoaa

Kookosalustassa viljeleville paras valinta on CANNA COCO. Se on pitkälle kehitetty korkealaatuisten kookosalustojen ja parhaan tuloksen takaavien lannoitteiden yhdistelmä.

CANNA COCO stimuloi juurten kehittymistä

CANNA COCO -substraatti on ilmavampi kuin esimerkiksi ruukutusmultaseos. Tämän vuoksi juurille on enemmän tilaa ja kasvit saavat enemmän happea. Tämä stimuloi kasvua ja kukintaa ja tuottaa suurempia satoja.

Ekoystävällinen

Edut, jotka CANNA COCO tarjoaa

CANNA COCO -substraatti on ympäristöystävällinen. Tämän pitkäikäisen viljelyalustan valmistuksessa ei käytetä energiaa tuhlaavia valmistusmenetelmiä. Kookoskuitu tulee kookoskuoresta, joka on läpi vuoden saatavissa oleva luonnontuote.

Vaivatonta viljelyä

CANNA COCO merkitsee vaivatonta viljelyä. Kaikki kasvu- ja kukintavaiheissa välttämättömät ravitsemukselliset ainesosat löytyvät CANNA COCO A & B -ravinteista. CANNA COCO -substraatin (se sitoo ravinteita ja vapauttaa niitä) ainutlaatuisen puskurointiominaisuuden ja pesusienen kaltaisen rakenteen ansiosta runsaiden satojen saamiseksi tarvittavat ravinteet varastoituvat kookokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kasvi pystyy itse säätelemään ravinteidensa määrää ja saannon ajoitusta.

CANNA COCO varastoi vettä ja ravinteita

Kookoskuiduilla on riittävä kapillaaritoiminto tarpeellisen vesi- ja ravinnemäärän pitämiseksi. Sen ansiosta kasvi voi olla pitempiä aikoja ilman vettä, jos esim. annostelupumppu hajoaa.